Torsdagsträning

Ni missar väl inte att det varje torsdagskväll är fri träning på klubben?

Vi har instruktör på plats mellan kl 18.30 – 19.30. Vi tränar en halvtimme för att sedan ta en fika där möjlighet finns att köra lite frågestund, om så önskas, eller bara umgås över en kopp kaffe.

Syftet med en instruktör på plats är, förutom att kunna hjälpa till med träning, även kunna presentera klubben och våra olika verksamheter för den som är ny hos oss. I vår Facebook-grupp kan man se vem som är instruktör respektive torsdag.

Gemensamt för oss är att vi alla brinner för att träna hund och vill att alla skall tycka det är roligt att komma och träna tillsammans på torsdagarna, oavsett om vi är nybörjare eller mer erfarna. Vårt gemensamma intresse för oss tillsammans!

Kanske ses vi på torsdag?

VÄLKOMNA!