Anmälan till kurser!

För tillfället har vi en Tävlingslydnadskurs med fokus på momenten i startklass och klass 1 öppen för anmälan.

Dessutom har Ängelholms Hundungdom en Nybörjarkurs i Agility som startar den 16 september samt en Intresseanmälan till Nybörjarkurs i Rallylydnad (krävs minst 5 deltagare för den). Anmäl till dessa via kontaktformuläret på Ängelholms Hundungdoms hemsida!

Olika kurser finns tillgängliga med jämna mellanrum så håll utkik här på vår hemsida eller kontakta utbildningsansvarig Catharina per mail: utbildning@angelholmbk.se för mer information om dessa.

Till kursanmälan & köp av medlemsskap…

Glöm inte att man måste vara medlem i Svenska Brukshundklubben/ÄBK (eller ÄHU för dem mellan 7 och 25 år – detta kan anmälas hos Sveriges Hundungdom) för att gå kurs hos oss.