Tävling

Anmäla till inofficiell tävling hos ÄBK

Ibland har vi inofficiella tävlingar på vår klubb. Dessa anmäler man sig till via vår webbshop eller om annan info anges via de då angivna direktiven.

Anmäla till officiell tävling via SBK

Första gången du ska anmäla dig till tävling så ska du skapa ett konto. Alla som vill tävla måste ha ett eget konto på SBK Tävling. Gå in på http://sbktavling.se så får du vägledning hur du ska göra.

OBS! DU KAN INTE TÄVLA UTAN ATT HA SKAPAT ETT KONTO FÖRST!

Så här anmäler du sedan till tävling:

  • Gå in på http://sbktavling.se och logga in på ditt konto.
  • Klicka på fliken ”Tävlingar & Prov” i menyn.
  • Hitta den tävling du vill anmäla till och klicka på denna.
  • Ange klass du vill anmäla till
  • Ange hund och förare

Lägg anmälan i kundkorgen. Du kan anmäla till flera tävlingar på en gång och lägger då alla dessa i Kundkorgen innan du fortsätter med nästa steg. Innan anmälan skickas till arrangören så måste den betalas. Klicka på ”Betala” längst ned till höger på den blåa kundkorgslisten. Kontrollera att allt är korrekt. Välj därefter betalningssätt. Du kan välja att betala via vårt bankgiro (ÄBK 5463-8846) eller online med kort.

Om du betalar via girot så tänk på att betalningen måste göras senast 2 vardagar i förväg för att den ska hinna registreras på vårt bankgiro (är sista anmälningsdag på en söndag måste du skicka betalningen senast onsdag, för att vi som arrangörer ska hinna få den i tid). Onlinebetalningen med kort går direkt. Då kan du anmäla ända fram till dagen då tävlingen ”stänger”.

Om du inte kan deltaga i tävlingen och har giltigt skäl får du din anmälningsavgift i retur. Har du betalt online får du en voucher hos SBK tävling som du kan använda vid nästa tävling. Har du betalt via bankgirot så betalar klubben tillbaka avgiften. Meddela i så fall klubben ditt kontonummer.