Valpkurs (start 31/3)

För valpar mellan 12 v och 5 mån. Mer information längre ner på denna sida.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Kategorier: , ,

Denna valpkurs riktar sig till dig med valp i åldern 12 veckor till 5 mån.
Krav är att valpen fått sin första vaccination (den hos uppfödaren) senast 14 dagar före kursstart.

Här kommer vi att gå igenom det grundläggande; hur man får en bra start med valpen i vardag och träning men också hur vi bygger upp en bra relation för vårt framtida liv med hunden.

Ni kommer att jobba med grundmoment såsom t ex sitt och ligg men även passivitetsträning och hur ni får till bra belöningar och lek med er hund för en god kontakt.

Instruktör: Thea (Theresa) Rosbäck, som har stor erfarenhet av hund och jobbat med detta under många år.

All verksamhet kommer att bedrivas utomhus så även fika och teori för att anpassa oss till Covid-situationen. Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. Vi ber er även att respektera att under rådande rekommendationer så är det endast den som går kursen med hunden som är på plats.

Kursen kommer att hållas varje onsdag under 8 tillfällen kl 18.00 – 20.00 med kursstart den 31 mars. Vi förbehåller oss rätten att senarelägga starten av kursen om Covid-situationen skulle förändras eller om det är för få anmälda kursdeltagare.