Valpkurs (start 12/8)

För valpar mellan 12 v och 5 mån. Mer information om kursen kan du läsa längre ner på denna sida under beskrivningen.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Alla våra kurser sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Valpkursen riktar sig till dig med valp i åldern 12 veckor till 5 mån.
Krav är att valpen fått sin första vaccination (den hos uppfödaren) senast 14 dagar före kursstart.

Här kommer vi att gå igenom det grundläggande; hur man får en bra start med valpen i vardag och träning men också hur vi bygger upp en bra relation för vårt framtida liv med hunden.

Ni kommer att jobba med grundmoment såsom t ex sitt och ligg men även passivitetsträning och hur ni får till bra belöningar och lek med er hund för en god kontakt. Det ger er möjligheten att jobba få till en riktigt bra start med valpen inför kommande framtida aktiviteter.

Här har ni chansen att jobba in en riktigt bra start med valpen inför framtida aktiviteter.

Instruktör: Sara Andersson, som har stor erfarenhet av hund och jobbar heltid med hundträning.

All verksamhet kommer att bedrivas utomhus så även fika och teori för att anpassa oss till Covid-situationen. Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. Vi ber er även att respektera att under rådande rekommendationer så är det endast den som går kursen med hunden som är på plats.

Kursen kommer att hållas varannan torsdag under 8 tillfällen kl 19.00 – 21.00 med kursstart den 12 augusti. Vi förbehåller oss rätten att senarelägga starten av kursen om Covid-situationen skulle förändras eller om det är för få anmälda kursdeltagare.