Unghundskurs grund (start 22/11)

1.350 kr

Förkunskaper: Riktar sig till dig med unghund i åldern 6-18 månader. 

Mer information om kursen kan du läsa längre ner på denna sida under produktinformation. Se info angående startdatum! 

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Slut i lager

Kategorier: , ,

Beskrivning

Innehåll: Riktar sig till dig med unghund i åldern 6-18 månader. Detta är en ålder då mycket händer i hundens utveckling och kursen riktar in sig på att kunna jobba med sin hund på ett bra sätt. Extra fokus kommer att ligga på beteenden som ofta uppkommer i denna ålder. 

Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. OBS! Kursanmälan är bindande.

Kursstart: 22 november, med reservation för förändringar med tanke på ev ändringar i Covid-19-restriktioner. Kursen kommer att hållas varannan söndag 15.30 – 17.30 under 8 tillfällen. 

Instruktör: Thea (Theresa Rosbäck) – specialiserad hundpsykolog.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Du gillar kanske också…