Unghundskurs grund (start 1/12)

1.350 kr

För dig med unghund i åldern 6-18 månader. Mer information om kursen kan du läsa längre ner på denna sida under produktinformation.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Slut i lager

Kategorier: , ,

Beskrivning

Innehåll: Riktar sig till dig med hund i åldern 6-18 månader. Ni kan med fördel ha gått en valpkurs tidigare men det är inget krav.

Vi kommer att jobba mycket med grundövningar som sitt, stanna, ligg, inkallning men även fokus och stadga. Vi skall lära oss utveckla våra belöningar och hitta ett bra sätt till ett väl fungerande samarbete i framtiden med våra hundar. I denna ålder händer det mycket i hundarnas utveckling och många upplever att de förlorar kontakten med sin hund eller att den glömt bort det den tidigare lärt sig. Vi kommer att prata om vad det är som händer och få verktyg att jobba oss genom denna utvecklingsperiod hos våra hundar på ett bra och trevligt sätt – oavsett om vi har tävlingsambitioner eller för ren allmän-/vardagslydnad.

OBS! Kursanmälan är bindande. Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. All vår kursverksamhet anpassas till rådande Covid-19-rekommendationer av FHM och vi håller oss väl uppdaterade gentemot dessa. Vi förbehåller oss därför rätten att senarelägga eller ställa in kursstart om så blir nödvändigt vid ev ändrade FHM-rekommendationer eller vid ev få antal deltagare.

Kursstart: 1 december. Kursen kommer att hållas varannan onsdag 18.00 – 20.00 vid 7 kurstillfällen. 

Instruktör: Thea (Theresa Rosbäck) – specialiserad hundpsykolog.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Kursen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.

Du gillar kanske också…