Specialsök heldag (11/9)

900 kr

Observera att denna kurs kräver förkunskaper! Se fullständig information om detta under ”beskrivning” längre ner på denna sida.

Förkunskaper: Hunden skall kunna söka och hitta röd Kong Classic i mindre bitar.

Alla hundar behöver stimulans i form av nosarbete t ex Specialsök för att må bra. Alla hundar kan jobba med specialsök, gammal som ung och oavsett ras.

Hundarna jobbar en åt gången på denna kurs som är individanpassad, vilket innebär att hundarna kan befinna sig på olika nivåer. Praktik och teori varvas. Fokus kommer ligga på sökmotivation, strukturerat och utmanande sök.

SBK instruktörer i Specialsök: Ylva Honoré & Pernilla Honoré.

Kursdagar/tid: 11 september 2021 kl. 09.00 – 16.00. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår i kurspriset.

Plats: Vi kommer att vara på Brukshundklubben samt i Ängelholms närområde. Kursen kommer hållas i enlighet med rådande Covid-19-rekommendationer från FHM och vi förbehåller oss därför rätten att senarelägga kursen eller till och med ställa in den, om situationen kräver detta.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Kursen sker i samarbete med Studiefrämjandet.