Nosework nybörjare (start 19/10)

Kursen kommer pågå under 6 tillfällen. Material ingår i kursavgiften, men man måste vara medlem i Ängelholms Brukshundklubb för att gå kurs hos oss.

Kursstart: 19 oktober 2020, måndagar kl. 18.00 – 20.15
Instruktör: Ylva Honoré

Se mer information om kursen under ”beskrivning” nedan.

Endast 2 kvar i lager

Nosework är den nya hundsporten där alla kan vara med. Gammal som ung hund, lugn eller fartfylld – alla klarar av att delta.

Hundar är som gjorda för att utnyttja sitt fantastiska luktsinne! Hundar som använder nosen på ett kreativt sätt mår bra både fysiskt och mentalt. Nosework är ett sätt att tillfredsställa hundens behov och lust att nosa. Det stärker dessutom relationen mellan dig och din hund då din hund blir trött och nöjd efter arbetet.

Under kursens gång kommer hunden att lära in och arbeta med doften eukalyptus.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).