Nosework fortsättning (start 12/5)

Se information om kursen under beskrivningen längre ner på sidan.

Nosework är hundsporten där alla kan vara med. Gammal som ung hund, lugn eller fartfylld; alla klarar av att delta.

Hundar är som gjorda för att utnyttja sitt fantastiska luktsinne! Hundar som använder nosen på ett kreativt sätt mår bra både fysiskt och mentalt. Nosework är ett sätt att tillfredsställa hundens behov och lust att nosa. Det stärker dessutom relationen mellan dig och din hund då din hund blir trött och nöjd efter arbetet.

Förkunskaper: hunden skall kunna söka och hitta doften eukalyptus.

Kursen hålls utomhus och i enlighet med rådande Covid-rekommendationer.

Kursstart: 12 maj 2021
Instruktör: Anna Lycknets

Kursen kommer pågå under 6 tillfällen, främst på onsdagar kl 20.00 – 21.30 men även någon enstaka helgdag.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Våra kurser hålls i samarbete med Studiefrämjandet.