Medlemsskap

145 kr630 kr

Det finns flera olika slags medlemsskap i SBK. Här väljer du den variant som gäller för dig. Se beskrivning av de olika medlemsskapen längre ner på denna sida.

Ordinarie medlem samt Ungdomsmedlem kan numera också anmälas direkt via SBK:s hemsida – HÄR!

Är du mellan 7 och 25 år är det medlemsskap i Svensk Hundungdom samt ungdomsmedlemsskap i SBK du skall ha. Följ länken till anmälan av Ungdomsmedlemsskap ovan.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:

Ordinarie medlem
– betalar både förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en enda förbundsavgift, men en lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlem
– betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen). OBS! Glöm inte ange ordinarie medlems medlemsnummer i ifyllnadsfältet för klubb samt medlemsnr som finns vid adressfälten i beställningen.

Lokal medlem
– om du redan är ordinarie medlem, och/eller lokal medlem i annan Brukshundklubb. Då betalar du bara en lokal avgift till Ängelholms Brukshundklubb för att ta del av våra medlemsförmåner.

Hundungdom
Är du mellan 7 och 25 år borde du istället gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb (och Ängelholms BK som SBK-lokalklubb), då får du två medlemskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter. Titta in på Sveriges Hundungdoms hemsida för mer information (www.shu.se).

Varför måste man vara medlem för att gå kurs hos oss?

Medlemsskap

, ,