Allmänlydnad grund (start 9/11)

1.350 kr

Förkunskaper: Hunden är minst 12 månader gammal eller gått unghundskurs, då den riktar sig till dig som redan har lagt en grundlydnad på din hund (den kan sitt, ligg, stanna, inkallning). 

Mer information om kursen kan du läsa längre ner på denna sida under produktinformation. Läs info angående startdatum! 

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursen (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). 

I lager

Beskrivning

Vad krävs?

För denna kurs ska din hund ska vara minst 12 månader ELLER ha gått unghundskurs tidigare och blivit rekommenderad att fortsätta till allmänlydnad av instruktören.

Innehåll:

Denna kurs riktar sig till dig som redan har lite grundträning på din hund. Hunden ska kunna sitt, ligg, stanna och inkallning, ha tränat lite stadga samt kunna gå någorlunda bra i koppel. Det är bra om ni har fungerande lekbelöningar med hunden och detta är också något vi kommer att jobba vidare med under kursen.

Några av tillfällena kommer att förläggas ute i annan miljö. 

Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. OBS! Kursanmälan är bindande.

Kursstart: 9 november – med reservation för förändringar av denna gällande ett litet antal anmälningar vid kursstart eller ev ändringar i FHM:s Covid-19-restriktioner. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de restriktioner som finns och följer dem noga för att kunna hålla kurserna på ett så säkert vis som möjligt.

Planerade kurstillfällen är varje tisdag kl 18.00 – 20.00 under 7 tillfällen. 

Instruktör: Thea (Theresa Rosbäck) – specialiserad hundpsykolog.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Om ÄBK/bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Kursen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.

Du gillar kanske också…