Förberedande kurs inför Tävlingslydnad (start 15/9)

1.350 kr

Innehåll: se fullständig beskrivning längre ner på sidan.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

Slut i lager

Beskrivning

Förkunskaper: En god grundlydnad krävs på hunden. Att kunna jobba lös bland andra hundar är en fördel.

Kursbeskrivning: Förberedande kurs inför tävlingslydnad. Detta är kursen för dig som har tävlingsfunderingar med din hund och vill utveckla relationen ytterligare inför en tävlingslydnadskurs. Det blir inte så mycket momentträning här, utan i kursen jobbar vi med grundförutsättningarna så att ni skall få ut maximalt av en tävlingslydnadskurs senare.

Vi kommer att jobba mycket med stadga, fokus, att utveckla vårt belöningssystem, träna hundens uthållighet och kontakt inför att kunna gå vidare och sedan jobba mer tävlingsinriktat. Vi jobbar med egenskaper som behövs för att kunna tävlingsträna sin hund på ett sätt som är bra och motiverande för hunden, men också för att ge er ett bra verktyg till det som kan behövas för att lägga grunderna i både bra tävlingslydnad- och träning.

Instruktör: Thea (Theresa Rosbäck) – specialiserad hundpsykolog.

Kursstart: Kursen kommer att hållas varannan onsdag med start den 15 september kl 18.00 – 20.00 (kursavslutning den 10 november). Fika ingår i kursavgiften till kursdeltagaren.

OBS! Anmälan till kursen är bindande. Vi förbehåller oss rätten att senarelägga kursstarten eller t o m ställa in kursen om Covid-19-rekommendationerna från FHM skulle förändras (vi håller oss fortlöpande uppdaterade med dessa) eller om det skulle vara för få anmälda. 

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Kursen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.

Du gillar kanske också…