Brukslydnad för Appellklassen (start 12/9)

1.350 kr

Innehåll: se fullständig beskrivning längre ner på sidan.

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år).

I lager

Beskrivning

Brukslydnad med sikte mot start i Appellklassen

Förkunskaper: Din hund skall ha bra grunder i lydnaden samt väl fungerande belöningar. Hunden bör kunna jobba i grupper med andra hundar för att ni skall få ut så mycket som möjligt av övningarna. 

Kursbeskrivning: Vi kommer främst jobba med specialmomenten som ingår i lydnaden för att klara Appellklassen inom brukstävlandet, men även kika lite på de andra ingående momenten. Målet är att ni skall känna att ni kan starta, eller träna vidare själva, mot en tävlingsstart i Appellklass Bruks.

Ni kommer få träna på att kommendera varandra och att bli kommenderade själva och även att jobba på olika sätt för att lära er se och bedöma varandra inför att tävlingsträna tillsammans i framtiden.

Instruktör: Thea (Theresa Rosbäck) – specialiserad hundpsykolog.

Kursstart: Kursen kommer att hållas varannan söndag med start den 12 september kl 18.00 – 20.00.

OBS! Kursanmälan är bindande. Fika till kursdeltagaren ingår i kursavgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in, eller senarelägga, kursstarten om Covid-19-rekommendationerna från FHM skulle förändras (vi håller oss ständigt uppdaterade med dessa) eller om det är för få anmälda. 

För att gå kurs hos oss så måste du vara medlem i Svenska Brukshundklubben, SBK. Hur du blir medlem och vad det innebär, kan du se på vår hemsida under fliken Bli medlem. Medlemsskap kan köpas i samband med kursköp (utom medlemskap i Hundungdomen för dem mellan 7 och 25 år). Kursen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.

Du gillar kanske också…