Kom igång med uppletande

Den 21/9 14.00 bjuder Ängelholms brukshundsklubb i samarbete med Studiefrämjandet in till en praktisk föreläsning med vår väldigt duktiga och erfarna instruktör Jörgen Thynell.

Till vardags jobbar Jörgen inom Tullväsendet med att utbilda och ta fram hundar inom olika sökområden såsom narkotika, vapen och ammunition bl a. Han har lång erfarenhet av att jobba med hundar och har också tävlat i elitklass spår samt tagit fram en brukschampion. Nu har även du chansen att få ta del av hans kunskap.

Uppletande är en rolig och enkel aktivitet för alla hundar. Det bygger på ett visst föremålsintresse och att man kan jobba med hunden lös. Det är en övning som man kan köra som bara ren aktivering för hunden men den förekommer även som en del i brukstävlandet. Jörgen kommer att berätta mer om hur man kommer igång att lära hunden hur vi vill att den ska jobba.

Alla är välkomna, erfarna såväl som nybörjare. Missa inte detta!

Plats: Återkommer vi med senare, dock kommer vi troligtvis att samlas på Ängelholms brukshundklubb för att gemensamt ta oss ut till området vi kan vara på.

Det kommer förmodligen även att bli möjlighet att testa praktiskt med sin egen hund.

Det kan vara lämpligt att ha en lättare fika med sig denna dag.

Anmälan: via mail till abk.kikki@gmail.com

Kostnad: 50 kr per person som Swishas till 076-644 15 14 i samband med att vi träffas den 21/9.

Välkomna med er anmälan!