Renovering – stora gräsplan

Vi har sedan länge planerat för att renovera våra gräsplaner. Sedan ett halvår tillbaka har vi stått i startgroparna med en firma som hjälper oss att göra detta. Det innebär tyvärr att vi under en tid kommer att vara utan vår stora gräsplan då den ska jämnas ut för att bli av med alla sättningar som blivit under årens lopp. Grindarna kommer att låsas för att säkerställa att den får vila helt från aktivitet.

Under vecka 21 kommer arbetet att påbörjas med att jämna den för att därefter sås i på nytt. Vi är medvetna om att detta kommer med kort varsel och vi önskar att tiden skulle vara mer läglig men när man får förmånlig hjälp från utomstående till ett så här stort projekt så är vi inte i position att bestämma tiden själva. Vi kommer göra allt för att den så snart som möjligt ska bli redo att användas för träning igen,

Under tiden har vi vår lilla plan att samsas om. Kontrollera gärna kalendern innan träning om där är pågående kursverksamhet men vi kommer säkert att kunna samsas. Vi ber om allas hjälp att göra denna tid så positiv som möjligt för alla och snart har vi en ny, ännu bättre, stor gräsplan att träna våra hundar på .

Med vänlig hälsning/Styrelsen ÄBK

Lämna ett svar